YDELSER

Processen

Alle projekter fra tegnestuen kvalitetssikres via vores kvalitetssikringsmanual, som gennemgåes med bygherren

PROCESSEN

For os er det simpelt:
Det drejer sig om dig.

Vi har en uformel og entydig tilgang til projektering og kvalitetssikring, som gør, at vort arbejde sikres optimalt. Det gælder både de teknisk/konstruktive løsninger, som at sikre, at den overordnede økonomi er indenfor de rammer der på forhånd er aftalt med bygherren.

KVALITETSSIKRING

Alle projekter fra tegnestuen kvalitetssikres via vores kvalitetssikringsmanual, som gennemgåes med bygherren ved samarbejdets indgåelse. Dette manual kan naturligvis skræddersys til enhver organisations specifikke ønsker, ligesom krav om information til drift og vedligehold, IKT og specifikke levetidsbetragtninger og bæredygtighed kan indgå i vores ydelser.

Enkel og klar arkitektur med kant

CASE
TINGHOTELLET / VIBORG

Vi designede et nyt hotel til Viborg bymidte. 47 meter højt i 12 etager.

Opgaven…

Tinghotellet er den nye ikoniske bygning i Viborg Bymidte. Med sin imponerende højde på 47 meter i 12 etager, er bygningen karakteriseret af det spændende og anderledes skrå tagform, som danner en meget let genkendelig figur i Viborgs skyline.

Vores tilgang

Fra starten var vi klar over, at en bygning med den store volumen som hotellet har, meget let kan blive et fremmedelement i en by som Viborg. Vi arbejdede derfor meget bevidst med bygningskroppens udformning, og vi besluttede os til at udforme bygningen med en karakteristisk kileform, som skiller sig markant ud fra de andre større bygningsvolumner i Viborg. Bygningen står præcist med sine asymetriske facader og karakteristiske spor i betonelementerne.

Konklusion

Det var vigtigt for os at skabe en bygning med et tidsløst design, samtidig med, at den indgår i et samspil med det nye eventscenter, som er placeret umiddelbart ved siden af.
Med sit karakterfyldte profil og 5 etages sidebygning, er det lykkes at skabe en god helhed, som vil fremstå som en helstøbt del af det nye spændende miljø omkring Tingpladsen.