OM HARRITSLEV

Om os

Velkommen til vores tegnestue,
som er til daglig inspiration.
Det er samtidig et levende eksempel
på at bæredygtigt arkitektur også fandtes i 1800 tallet.

FIRMAPROFIL

Harritslev Arkitektur blev oprettet
i 2009 af Michal Harritslev

Harritslev Arkitektur blev oprettet i 2009 af Michal Harritslev, der som projekterende arkitekt i en af de kendte arkitektvirksomheder, samt en årrække i entreprenørbranchen, kunne se en mulighed i at skabe et arkitektfirma, der kunne forbinde viden fra de to forskellige verdner. Det viste sig hurtigt at være en god ide, og en række større byggeopgaver blev hurtigt det konkrete bevis, som understøttede firmaets organiske vækst.

Vores simple regel:

form følger funktion

Virksomheden

Virksomheden har en størrelse som gør, at vi hele tiden kan bevare det forkromede overblik over alle de opgaver som udgår fra kontoret, og vi løser alle opgaver i overensstemmelse med firmaets værdipolitik, der tilsiger at alt løses ud fra de samme grundlæggende ideer om enkelt design, til tiden og på den økonomisk mest forsvarlige måde.

HARRITSLEV

I en verden der forandres med lynets hast, må man konstant efteruddanne sig. Det gælder mere nu, end nogensinde før.

DGNB certificering

Virksomheden er i gang med at blive DGNB certificeret, og dette gør os i stand til at varetage mere komplekse opgaver i forbindelse med bæredygtigt og energivenligt byggeri. Vi råder også over byggeøkonomer, som sammen med Michals erfaring fra entreprenørbranchen sikrer, at bygbarheden og totaløkonomien hele tiden er i højsædet – både i anlægs- og driftsfasen. 

Efteruddannelse

Vi sørger hele tiden for at holde os ajour med den seneste viden. Det gælder når det kommer til nye materialer, nyt forbedret software, integration mellem de forskellige fagområder (BIM).
Vi er også meget bevidste om, hele tiden at opdatere vores viden om Best Practise, gennem erfa-blade og faglitteratur.