ARBEJDSOMRÅDER

Arbejds-
områder

Harritslev arbejder hovedsageligt
indenfor sektorerne erhverv, kontor,
offentlig og erhvervsbyggeri

PROCESSEN

Vi arbejder gerne indenfor bæredygtighed (DGNB) og smarte byggeløsninger.

Harritslev arbejder hovedsageligt indenfor sektorerne kontor- og erhvervsbyggeri, etageboligbyggeri samt offentligt byggeri, men har også et stort portfolio af andre mere specielle opgaver for offentlige og private bygherrer. Vi arbejder gerne indenfor bæredygtighed (DGNB) og tilbyder rådgivning med fokus på smarte byggeløsninger. 

VI VIL ALDRIG SVIGTE VORES FORNEMMESTE OPGAVE, SOM ER AT SØRGE FOR AT DER ER OVERENSSTEMMELSE MELLEM  DET VI AFTALER, OG DET VI LEVERER

Til- og ombygning Foyer til Vibocold Arena (VHK) og Energi Viborg Arena (VFF), samt gangbro til Tinghallen og Peak-12 hotellet.

Opgaven

Denne opgave med opgradering ved om- og tilbygning af Foyer’en (i daglig tale), er udarbejdet i samarbejde med Viborg Kommune og privat bygherre. De bærende konstruktioner i den eksist. foyer bevares i størst muligt omfang, og højden udvides med to etager således, at bygningen fremtidigt har 5 etg., m. indskudte dæk, anvendt til møderum og fordelingsområder til tilstødende bygninger.

Udfordring v. opgaven

Den helt store udfordring ved dette projekt er dels, at eksist. brugere i et vist omfang, skal kunne fungere i byggeperioden. Dernæst, at de eksist. materialer ikke alle er tilgængelige mere (f.ex.) glasfacade-systemet. Dette giver en lidt særlig problematik såvel ved udførelsen og forud i projekteringen.

Løsning

Der er arbejdet meget med detaljerne, i sammenbygning af de nye og eksist. bygningsdele i Foyer’en sådan, at det visuelle fremstår som èt helt udtryk.

Samtidig skulle den nye gangbro implementeres på en måde, der både fungerer optimalt, men også syner som en naturlig del af Foyer-udtrykket.